KÍVÜL-BELÜL VONZÓ.

A vadonatúj Opel ADAM a merész, ikonikus megjelenést a tiszta egyediséggel ötvözi. A választható színek és felszereltségi szintek ugyanolyan sokrétű stílusúak, mint az ADAM ügyfelei, akik számára készültek.

New Opel ADAM - Exterior Design

Külső dizájn

Az Opel ADAM teljesen új szintre emeli a személyre szabást és a dinamikát. Az egyedi kéttónusú lebegő tető kiemeli az ADAM-et a tömegből. Mindössze 3,70 méteres hosszával és 1,72 méteres szélességével ez a fürge háromajtós kisautó nemcsak zömök benyomást tesz, de tökéletes városi vezetési élményt is biztosít.

Az ADAM az első autó, amely az új Opel fronttal büszkélkedhet. Egy alacsonyabb és szélesebb, trapéz formájú hűtőrács által keretbe foglalt, új arányokkal rendelkező díszléc hordozza az Opel logót, szárny alakú végei harmonizálnak a fényszórók krómozott szárnymotívumával.

A kerek irányjelzők elhelyezése a hűtőrács mentén barátságos, felejthetetlen mosolyt varázsol az ADAM arcára.

Az ADAM egyedi sziluettje a rövid motorháztetőnek, az enyhén lejtős tetővonalnak és a hirtelen végződő hátsó résznek köszönhető. Lebegő tető benyomását keltik a magasfényű fekete elemek, amelyek vizuálisan elválasztják a tetőt a karosszériától. Krómozott, kalligráfia-szerű, változó vastagságú dekorcsík hangsúlyozza az ablakok egyedi formáját. És hová lehetne jobb helyre tenni az ADAM emblémát, mint a fix oldalsó ablakra, amely átmenet nélkül folytatódik a hátsó szélvédőben. A karosszéria díszítése sportos és precíz benyomást kelt az ajtók alsó részén található penge-motívummal és a hátsó lámpákra rímelő, jellegzetes kilincsekkel.

Hátulról az ADAM izmos és jó kiállású, amit a domború lökhárítók és a széles hátsó lámpák is tükröznek. Ezek ugyanazt a filozófiát követik, mint a fényszórók magasfényű fekete burkolata és a krómozott szárny, amely hangsúlyozza a villám emblémát. A GTC Astrához hasonlóan az ADAM-nél is egy ergonomikus érintőpanel található a logó mögött, amely hozzáférést biztosít a csomagtartóhoz, és egyben le is egyszerűsíti az autó hátuljának megjelenését.

New Opel ADAM - Interior Design

Belső dizájn

Az ADAM nem csak kívülről néz ki jól. Az autó belseje is stílust és ikonikus érzést tükröz. A három különböző felszereltségi szint három teljesen különböző hangulatot képvisel. Az ADAM-ben 20 különböző műszerfali betétszínből, mintából és szövetből választhatsz, de egy dolog mindig ugyanaz marad: az anyagok magas minősége.

A barátságosan kialakított belső tér a feszes felületek, áramló vonalak és átmenetek gazdag játékát tükrözi. Szoborszerű szépség és német precizitással kialakított részletek ötvözete jellemzi az Adamet kívül-belül egyaránt.

A szellőzők körüli puha dudorok olyanok, mint az izmok a bőr alatt. Az ülésekhez passzoló kéttónusú színkombináció a műszerfal alsó részétől az ajtókárpitokig terjed, ezáltal vizuálisan tágítja az utasteret, és a magasabb kategóriájú autókhoz hasonlatos tágasság érzetét nyújtja. Ezek az ajtókárpitok mindig párnázottak a puha szövet és vinil alatt. A kerek, kronométer-stílusú műszerek és a krómozott kapcsolók a sportos precizitás érzetét keltik – de klasszikus módon. A krómozott műszerkeretek lenyűgözőek a vagány, piros háttér-világítású mutatókkal és fénygyűrűkkel. Öröm megfogni a háromdimenziósan kialakított, hatékonyan kicsire csomagolt légzsákkal ellátott kormánykereket, de még ránézni is jó. A matt krómozott előlap-dekoráció gondoskodó kezekként látszik tartani a precíziós kapcsolókat.

Az utastérben három területen található csúcsminőségű dekorációs panel: a műszerfal felső része, az ajtók és a középkonzol a karosszéria színében pompázik, vagy az autóban használt kárpithoz vagy bőrhöz illő nyomott és texturált dekorfóliák díszítik. A döntés a tiéd.

Az opcionális fix üvegtető az ADAM belsejét fénnyel tölti meg. Ne engedd, hogy az időjárás befolyásolja a hangulatod. Az ADAM-ben mindig kék nyári ég lehet fölötted. De lehet, hogy inkább a csillagos eget vagy a sportos pepita versenyzászló mintát kedveled. Dobd fel a mennyezetet világító mintájú tetőkárpittal a fejed felett.