loading

Premium Autócsere programunk keretében egyszeri beugró kifizetésével az Opel Maxabonál lehetősége van arra, hogy 4 évente lecserélje az autóját egy új autóra, újabb önerő befizetése nélkül, magánszemélyként és cégként is.A konstrukció tulajdonságai kis és közép vállalkozásoknak:Mindössze 2,5 % a finanszírozás kamata, de KKV-k esetében a felszámított kamat 100%-a levonható a társasági adóból, így valójában nem is jelent többletköltséget a kamat.

-Mindössze 30% (kb. 1 500 000 HUF) önerőt igényel, ezáltal kevés forrást vesz el a vállalkozástól, de az alacsony kamat miatt a vállalkozásban maradt pénz jelentős likviditási többlet hozamra ad lehetőséget.

A konstrukció Nyílt Végű Pénzügyi Lízing, ez azt jelenti, hogy az Áfa körbe tartozó cégek az üzleti célú felhasználás arányában visszaigényelhetik a havi lízingdíjak Áfa tartalmát, ezért az autó ára sokkal kedvezőbb lesz, mintha készpénzben fizetnék ki, ami által a vállalkozás jelentős további likviditáshoz jut.

A konstrukció tartalmazza a gyári előírás szerinti szervizelési költségeket is ezért mindössze az üzemeltetési költségek (biztosítás, benzin, téli gumi, autópályadíj stb.) merülnek fel, így a vállalkozás számára kiszámíthatóbbá teszi az autó üzemeltetési költségeinek kalkulálását.

Mindent itt a MAXABO-nál intézünk, Önnek nem kell hosszasan utánajárni. Mindössze egy aláírási címpéldányra és egy ú.n. Azonossági Nyilatkozatra van szükség, a többit mi intézzük.

Néhány példa ajánlatunkból
Felkeltettük érdeklődését?

Tesztvezetésre jelentkezek Árajánlatot kérek
A konstrukció tulajdonságai magánszemélyek részére:
Mindössze 3,99 % a finanszírozás kamata és mindössze 30% önerőt igényel, ezáltal kevéssé terheli meg a családi költségvetést. Sőt amennyiben a megmaradt pénzt máshol nagyobb haszonnal tudják forgatni, akkor az alacsony önerő és kamat jelentős likviditási többlet hozamra ad lehetőséget.

A konstrukció tartalmazza a gyári előírás szerinti szervizelési költségeket is ezért mindössze az üzemeltetési költségek (biztosítás, benzin, téli gumi, autópályadíj stb.) merülnek fel, így sokkal kiszámíthatóbbá teszi az autó üzemeltetési költségeinek kalkulálását.


Felkeltettük érdeklődését?

 

Tesztvezetésre jelentkezek Árajánlatot kérek

 

Ugrás az oldal tetejére