loading

AKÁR 40% -al olcsóbban (Corsa esetén)!

Opel Corsa és Opel Grandland X  Hybrid-re is igénybe vehető!

 

Mi is a támogatás lényege?

 

Minden olyan szervezetnek (vállalatok, önkormányzati holdingok, stb.), amely jövedelem- és vagyonszerzésre irányuló vállalkozási tevékenységet végez, TAO kötelezettsége van. Ökölszabályként elmondható, hogy hozzávetőlegesen a cégek adózás előtti (pozitív) eredményének 9%-a képezi a teljes TAO keretet. A társasági adót filmalapba, látványsportba vagy energetikai hatékonysággal kapcsolatos projektbe is lehet fizetni.

A TAO-ból igénybe vehető kedvezmény elektromos autó vásárlására kisvállalkozás esetében akár 65% is lehet. A 65% a választott elektromos autó ára és egy hasonló kategóriájú robbanómotoros autó ára közti különbség 65%-a.


Aki TAO támogatást vesz igénybe, annak nem kell az elektromos autókra vonatkozó kedvezményes támogatást igénybe vennie (2.500.000 Ft.)!

Például egy Elektromos Opel Corsa (Maxabo ár: 10.350.000 Ft) hasonló kategóriájú, mint egy benzin motoros Opel Corsa (Maxabo ár: 3.899.999 Ft). A kettő közötti árkülönbség 65%-a pedig (most figyelj!) 4.192.501 Ft, vagyis ennyivel olcsóbban tudunk hozzájutni egy ilyen autóhoz.

 

 Opel Corsa-e

 

Hogyan induljon el? 

 

Hívjon bennünket (06-20-250-7373), vagy töltse ki a formot:  Érdeklődöm!

 

 

 

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére