loading

Fedezd fel az új Corsa-e modellt és kapcsolódó szolgáltatásainkat, hogy zökkenőmentesen és gondtalanul indulhass el az e-mobilitás útján. 

Opel Corsa-eOpel Corsa-e

Az új Corsa-e lenyűgöző 337 km-es hatótávot (WLTP)* biztosít újratöltés nélkül. Tökéletes mindennapi használatra. Egyszerűen felvillanyoz - és egyszerűen lenyűgöző. Ma hová szeretnél utazni? 

Szennyezést a zaj is okozhat - de nem a Corsa-e modellben! Autód csendes elektromos motorjával aktívan hozzájárulhatsz a zajszennyezés csökkentéséhez is, ami még pihentetőbbé teszi a vezetést.
 
Gyors és egyszerű: töltsd fel Corsa-e autód akkuját 0-ról 80%-ra mindössze 30 perc alatt1. Az Opel minden típusú használathoz kínál megfelelő töltési megoldást, így rugalmas maradhatsz mind a napi ingázás során, mind pedig hosszabb utakon. 
 
 

Szeretném kipróbálni!

Tekintse meg készleten lévő elektromos Corsáinkat!

 

És mindezt most egy pályázat keretein belül kedvezményesen megkaphatja! A pályázás menete, információk:

**Az elektromobilitás hazai elterjedésének előmozdítása érdekében a Nemzetgazdasági Minisztérium (jelenleg: Innovációs és Technológiai Minisztérium) 2020. májusában pályázati kiírást tett közzé, az újonnan vásárolt tisztán elektromos autók ártámogatására Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatása címmel, magánszemélyek és vállalatok részére.

 

A támogatás mértéke a beszerzés időpontjában érvényes bruttó eladási ár 55 százaléka, de legfeljebb 2,5 millió forint lehet.

 

 

Pályázni itt tud. Kereskedőként a Maxabo Kft.-t kell kiválasztani.

 

Pályázom!

 

 

 

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére