loading

Megérkezett a kalandra kész hibrid!

Napjaink legnépszerűbb autói a városi terepjárók, és a hibridek is egyre nagyobb teret nyernek az autópiacon. Az Opel mérnökei ezekhez a tendenciákhoz igazodva hozták létre a márka eddigi leghatékonyabb SUV modelljét, a Grandland X Hybrid4-et! 

Összegyűjtöttük önnek az Opel Plug-in hibrid rendszerének 5 legnagyobb előnyét:

    1. A megfelelő eszközzel kevesebb, mint 2 óra alatt feltölthető
    2. A fékezés közben is energiát generál az autónak
    3. A 4 menetmód minden helyzetre alkalmassá teszi
    4. Nullára csökkentheti vele a károsanyag-kibocsátást
    5. Rengeteg pénzt takaríthat meg!

Ismerje meg a Plug-in hibrid minden részletét! 

Kattintson ide!

 

Opel Grandland X Hybrid *a kép csak illusztráció

Közlekedjen akár teljesen elektromos hajtással, és tegyen jót önmagának és a természetnek is! Károsanyag kibocsátás és drága üzemanyag nélkül is megtehet akár 50 kilométert a kalandor új változatával, így ha jól gazdálkodik, akkor teljesen minimálisra csökkentheti a járművére költött pénzt. Töltse fel akár kevesebb, mint 2 óra alatt teljesen!

A Grandland X plug-in hibrid változatával minden helyzetre megtalálhatja a megoldást, hiszen ez az innovatív jármű 4 különböző menetmóddal is rendelkezik. Válassza a 4WD-t (4 Wheel Drive), ha igazán nehéz tereppel van dolga, a Sport módot, ha dinamikus vezetésre vágyik, vagy a töltöttségnek megfelelően a Hibrid vagy Elektromos módot!

Felkeltettük érdeklődését? Forduljon hozzánk! 

Kapcsolatfelvétel

 

Opel Grandland X Hybrid

Atletikus vonalai garantáltan magával ragadják a figyelmet már első látásra is, belső tere pedig innovációkkal és prémium kinézettel tartja meg magának azt, aki már beleszeretett. Az alapfelszereltségben található nyolccolos érintőképernyővel minden csak pár érintésre van!

Mivel az akkumulátor a hátsó üléssor alatt található, így nem csak a biztonságot és a infotainment nyújtotta szórakozást élvezheti, hanem a komfortot is, hiszen a modell belső tere rendkívül tágas maradt. 

 

 

 

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
promo 
Ugrás az oldal tetejére