loading

Karosszéria javítás és fényezésA mindennapi használat során olykor kivédhetetlenül kár érheti az Ön féltett autóját is. Annak érdekében, hogy az Önt ért kellemetlenség mértékét csökkentsük, karosszérialakatos-, és fényezőüzemünkben gyári technológiák alkalmazásával kifogástalanul helyrehozzuk sérült járművét, bármilyen típusú, vagy márkájú autóról is legyen szó.

A Maxabo karosszérialakatos-, és fényezőüzeme a legkorszerűbb technológiával felszerelt, profi üzemkomplexum. Magasan képzett szakembereink munkáját óriási gyári karosszéria elem raktár és húzató padokkal, speciális célszerszámokkal felszerelt karosszérialakatos üzem szolgálja. A gépkocsik fényezésének előkészítése speciális helyi elszívásos-, pormentes előkészítő zónákban, első osztályú segédanyagokkal történik. A gépkocsik fényezése, lakkozása, légmentesen zárt pormentes elszívásos Blowtherm kabinokban zajlik. A fényezéshez a gyári festékkel megegyező csúcsminőségű vizes bázisú fényezőanyagokat alkalmazunk.

Amivel várjuk Önt:

  • Legkorszerűbb fényezési és karosszérialakatos technológiák.
  • Legkorszerűbb lézeres „STAR-BLOCK” karosszérialakatos javítási technológia (amely nagyobb sérülések esetén   elengedhetetlen).
  • Igény esetén a nap 24 órájában a sérült gépkocsiját mentőszolgálatunk telephelyünkre szállítja és biztonságba helyezi.
  • Rendkívül kedvezményes, akár 0 Ft napidíjú csereautó lehetőség a javítás teljes időtartama a biztosítási kárrendezés alatt.
  • Teljes körű garanciális és azon túli javítások

 

 

Biztosítási kárrendezés, a kiemelt segítség

 

Telephelyünkön teljes körű biztosítási ügyintézést vállalunk. A kényelem és a gyorsaság nálunk kiemelt figyelmet kap, ezért önálló kárfelvételi és pótszemle joggal rendelkezünk Önálló kárfelvételi, és pótszemle joggal rendelkezünk, az Allianz Hungária, Generali Providencia, UNION Vienna,. valamint a Posta Biztosítónál.

A teljesség igényénél fogva a fentiek mellett szerződött partnereink a CIG Pannónia, a K&H, az MKB, a Genertel, a Groupama Garancia, az Aegon és a Wabard Biztosítótársaságok, melyeknél a kárrendezését szintén teljeskörű ügyintézéssel vállaljuk.

 


 Segíthetünk? Oldalt letöltheti a kárbejelentő lapokat.

Kárbejelentés felvétele személyesen, faxon, vagy itt a weblapon a bejelentkezés menü alatt elérhető. Az Ön kárbejelentése alapján megrendeljük a szükséges kárfelvételt az aktuális biztosítótól, vagy mi magunk elvégezzük. A javítás során felmerülhetnek olyan tételek, amelyek az alap kárfelvételben nem szerepelnek, ezeket pótszemle keretében rendezzük a biztosító társaságokkal. Kérdéseivel forduljon bizalommal biztosítási ügyintézőinkhez.

 

 A kárfelvételhez, kárrendezéshez szükséges:

- Kitöltött kárbejelentő
- Baleseti bejelentő
- Forgalmi engedély és jogosítvány másolat
- Törzskönyv


Céges tulajdonú gépjárművek esetén cégkivonat és aláírási címpéldány is szükséges.

 

Ugrás az oldal tetejére