loading

 

ÜDVÖZÖLJÜK EGY A SZOKVÁNYOSTÓL ELTÉRŐ ÉLMÉNYEN.
Kevesebb home office, több házibuli. Bulihangulat közvetlenül otthona táncparkettjén, a Defected Records és az Opel Mokka jóvoltából.

Élő zenés rendezvény

Üdvözöljük a szokványostól teljesen eltérő élménnyel az új Opel Mokka bevezetése alkalmából. Az Opel társult a Defected Records-szal - minden idők legbefolyásosabb brit house zenei kiadójával, amely elkötelezett a legjobb house számok, művészek és fesztiválok iránt. A két cég közösen rendez virtuális bulit Európa hat legmenőbb DJ-jével, akik hat órányi fergeteges zenét játszanak hat különleges helyszínről. Iratkozzon fel a 2021.04.09-én @ 19 h-kor kezdődő, A szokványostól eltérő élményre, és vegyen részt az eseményen több mint hárommilliomod magával a YouTube-on, a Facebookon és a Twitchen keresztül.

Jöjjön el, csatlakozzon be, és hagyjon minden szokványos dolgot az ajtó előtt.

NÉZZE A YOUTUBE CSATORNÁN

MIRŐL SZÓL A SZOKVÁNYOSTÓL ELTÉRŐ ÉLMÉNY?

Emberek az élet minden területéről egy emberként ünnepelnek.

Pörögjön rá az inkluzív virtuális bulira, amely az Opel Mokka 'A szokványostól eltérő' szellemiségét és a Defected Records 'A house-ban mindannyian egyenlőek vagyunk' mantráját ötvözi. Ez A szokványostól eltérő élmény, amelyet Európa hat ikonikus helyszínéről élőben közvetítünk, hat órányi nemzetközi klubslágerrel szórakoztatja Önt a Defected Records hat legjobb DJ-e közreműködésével. Öveket becsatolni, kezdődhet a buli!

Opel mokka x defected
Élő zenés rendezvény

A SZOKVÁNYOSTÓL ELTÉRŐ PARTNERSÉG.

Mi a közös a Defected Recordsban és az Opel Mokkában?

Már elég szokványos, új és más egyéb dolog létezik a világon. Amikor létrehoztuk a merész és letisztult új Mokkát, egyértelmű volt, hogy minden, csak nem szokványos. Olyanokkal társultunk, akik osztoztak a hozzáállásunkban, és maguk mögött akarták hagyni a szokványos dolgokat – így került képbe a Defected Records.

A Mokkában minden a technológiáról szól, a merész és letisztult formatervezésről, valamint a szokványostól eltérő dolgokról. Nem találhattunk volna jobb partnert, aki segít ezt megosztani a világgal, mint a legmerészebb ritmusok és a táncparketten dübörgő letisztult energia nagymesterét, a brit house zene intézményét, a Defected Recordsot.

ÍGY KEZDŐDÖTT x ÍGY FOLYTATÓDIK.

Új hajnal, új nap kezdődik.

A szokványostól eltérő élményre először az Opel nagy intenzitású együttműködése utalt a Defected Records-szal az új Opel Mokka tv-reklámjában. A hagyomány és a modernitás legjavát kombinálva Nina Simone klasszikus Feeling Good című számának erős érzelmeket ébresztő, robbanékonyul pimasz feldolgozása tökéletes választásnak bizonyult a Mokkához: minden szempontból szórakoztató, fiatalos, elektromos és innovatív. Tovább dübörög a Spotify-on, meghatározva a teljes Mokka kampányt és az Ön saját 'A szokványostól eltérő élményét'.

Hallgassa a Spotify-on

Opel mokka x defected

 

A KÍNÁLAT.
London. Marseille. Berlin. Chicago. Rüsselsheim.

Európából, a tengerentúlról és a saját cégközpontunkból biztosítjuk a tökéletes bulihangulathoz szükséges hangzást és látványt a SZOKVÁNYOSTÓL ELTÉRŐ ÉLMÉNYEN.

MELVO BAPTISTE (London)

MELVO BAPTISTE (London)

INDULHAT A BULI!

Egy zenei dinasztia leszármazottjaként, aki soul, funk és disco zenén nőtt fel, Melvo tudja, hogyan kell beindítani egy bulit. A több mint 40 rádióállomáson sugárzott Glitterbox egyik alapító tagjaként Melvo rendszeresen fellép fesztiválokon szerte a világon, és megtisztelő számunkra, hogy csatlakozik hozzánk a Defected londoni központjából a Szokványostól eltérő élmény házigazdájaként és az esemény első DJ-jeként.

FOLAMOUR (Marseille)

FOLAMOUR (Marseille)

NAPNYUGTA A RIVIÉRÁN

Folamour 2015-ben robbant be a zene világába első mixtape-jével, majd létrehozta saját védjegyét, és 2017-ben kiadta első albumát, az Umamit.
Folamour a discozenét nyers house groove elemekkel dobja fel, nyugalmat árasztó soullal ötvözi a klubhangulatot, és elfeledteti velünk a korlátozásokat napnyugtakor a Riviérán a Le Baou de Marseille klub tetőteraszán.

SAM DIVINE (London)

SAM DIVINE (London)

KIRÚGJUK A DEFECTED HÁZA OLDALÁT!

Kezdetben az anyja fészerében játszott, majd a világ legnagyobb klubjainak és fesztiváljainak főszereplőjévé vált: Sam Divine a brit house zene óriása. Sam Divine karrierje a Defected Recordsszal párhuzamosan ívelt fel - rendszeresen fellép a Pacha, Mambo, Amnesia, Eden és Ushuaïa klubokban, és szerencsések vagyunk, hogy elfogadta felkérésünket, és a Szokványostól eltérő élmény második részében közvetlenül a Defected központjából szórakoztat minket.

PURPLE DISCO MACHINE (Berlin)

PURPLE DISCO MACHINE (Berlin)

DÜBÖRÖG BERLINBEN A ZENE

A Purple Disco Machine áll számtalan A-listás előadó, mint például Lady Gaga, Dua Lipa, Gorillaz és Jamiroquai, bombasikerű remixe mögött. Feldob minden lejátszási listát, amire felkerül, s mi nagy örömmel köszöntjük őt a Szokványostól eltérő élmény fellépői között. A német fővárosban, a The Weekend Clubban tölti meg a berlini éjszakát exkluzív, merész és letisztult zenéjével.

GORGON CITY (Londres x Chicago)

GORGON CITY (Londres x Chicago)

TRÓPUSI RITMUSOK

A Gorgon City a basszus alapú house egyedi keverékével vált az iparág szupersztárjává. Kye és Matt hűek maradtak brit garázszenei gyökereikhez, és ismertek arról, hogy világos hangzású vokált kevernek sötét trópusi ritmusokhoz. Lüktető négy negyedes basszussal rengetik meg a táncparkettet a Szokványostól eltérő élményen, a két világ legjavát egyesítve.

FERRECK DAWN (Rüsselsheim)

FERRECK DAWN (Rüsselsheim)

IGAZI KLASSZIKUS

Nagy durranással zárjuk a bulit. Ferreck Dawn lép színpadra a Szokványostól eltérő élmény fináléjában az Opel Classics Garage-ban Rüsselsheimban, Németországban. Híres arról, hogy a bulijain kirúgják a ház oldalát - most hazahívtuk, hogy kirúgják a tetőt is. A Defected Records brit központjától kezdve a Németország szívében található Opel központig bezárólag reméljük, hogy élvezte a vadonatúj Opel Mokka szokványostól eltérő megünneplését. Hamarosan az Ön közelében is lehetőség nyílik tesztvezetésre.

Ugrás az oldal tetejére