loading

Maxabo Alkatrész Áruház


Amivel várjuk

 • Eredeti, kiváló minőségű Opel és Chevrolet alkatrészek és kiegészítő felszerelések.
 • Utángyártott, kiváló minőségű, általunk tesztelt, kedvezőbb árú, garanciával rendelkező Opel és Chevrolet alkatrészek.
 • Opel és Chevrolet Shop-unk várja Önt!
 • Eredeti, kiváló minőségű Opel és Chevrolet gyermek és felnőtt kerékpárok.
 • Gyors pontos szállítás, rövid határidővel.
 • Nagykereskedelmi tevékenység viszonteladók részére.
 • Speciális, kedvező árak.

 

Számunkra nincs lehetetlen! Kérjen segítséget munkatársainktól, akik garantáltan segíteni fognak Önnek bármilyen alkatrész és tartozék beszerzésében, hogy Ön és családja elégedetten és biztonságban használja Opel gépjárművét.

 

Opel alkatrész áruház

 

 

Opel AlkatrészekBudapest, és Magyarország egyik legnagyobb alkatrész és tartozék raktárkészletével rendelkezünk. Elsősorban eredeti Opel alkatrészek tartunk raktárainkban, azonban kívánság esetén bármely Opel típushoz beszerezünk pár napon belül akár utángyártott alkatrészeket is. A rendszeresen frissülő raktárkészletünknek köszönhetően a gyorsan fogyó, kopó alkatrészek nálunk folyamatosan elérhetőek, de a speciális tartós alkatrészeket is rövid időn belül és alacsony áron beszerezzük.

Kapcsolatban állunk az ország jelentős alkatrész-forgalmazóival, hogy biztosítsuk ügyfeleink részére a lehető legkedvezőbb árat és a gyors beszerzést.


 


Opel Tartozékok

 

Az alkatrész beszerzésen felül foglalkozunk tartozék beszerzéssel és beszereléssel is, így nálunk lehetősége van autójának teljes személyre szabására is.

Válassza az eredeti Opel tartozékokat – ezek tökéletesen illenek autójára, megjelenésük vonzó, és kiváló értéket képviselnek. A legszigorúbb szabványoknak megfelelő tervezés és gyártás után mindenre kiterjedő tesztek biztosítják, hogy a tartozékok tökéletesen kompatibilisek legyenek az ön gépjárművével. Jól jöhetnek gyakorlati szempontból – vagy csak azért, mert illenek az ön stílusához. 


Kínálatunkban az alábbi tartozékcsoportok közül  válogathat:


 • Biztonsági tartozékok: biztonsági gyerekülések, váltózárak, tolató radarok, riasztók, immobilizerek
 • Komfort és kényelemfokozó tartozékok: autórádiók, kartámaszok, kárpitok, szőnyegek, csomagtér kiegészítők, elektromos ablakemelők, központi zárak, navigációs rendszerek, telefonkihangosítók, telefonszettek
 • Kötelező és praktikus kiegészítők: vonóhorog, izzókészlet, elsősegélycsomag, ablaktörlő lapátok
 • Optikai tunning elemek: könnyűfém felnik, üléshuzatok
 • Csomagtartó rendszerek: tetőboxok, síléctartók, kerékpártartók
 • Szezonális tartozékok: hóláncok, téli-, nyári gumiabroncsok, téli kozmetikai csomagok

 

Ön és autója remek csapatot alkotnak, az igazi csapattársak pedig nagyon figyelnek, vigyáznak egymásra. Autója páratlan vezetési élménnyel ajándékozza meg Önt, gondoskodó biztonsággal vigyázza Önt minden együtt töltött percben.

Annak érdekében, hogy autója még több élményt nyújthasson Önnek és a csapatjáték még élvezetesebb legyen, ajándékozza meg autóját – és Önmagát – az Opel Shop által kínált minőségi autóalkatrészekkel, egy speciális ruha kollekcióval, sapkával, táskával, órával, modellel és megannyi különleges ajándéktárggyal.


Hiszen Ön és autója valóban csak a legjobbat érdemli...

 

Opel alkatrészek és tartozékok

 

 

 

Opel alkatrész nagykereskedelemNagykereskedelmi feltételekkel is biztosítunk szerződött partnereink, törzsvásárlóink, Opel Trade Club partnereink és más Opel márkakereskedőket részére Opel alkatrészeket és felszerelési cikkeket

A beszerzést autójavítók, karosszéria javítók, és alkatrész kereskedők részére rövid alkatrész szállítási határidővel vállaljuk, de lehetőség van olyan szerződés megkötésére, melynek keretében a vásárlások értékének függvényében növekvő kedvezményszinteket és prémium kiszolgálást nyújtunk.

Ugrás az oldal tetejére