loading

Opel segélyszolgálat

 

 

Mindannyian tudjuk, hogy nem éppen kellemes élmény, ha elveszítjük a slusszkulcsot, defektet kapunk, vagy egyszerűen leáll az autó!

 

Mindegy, hová tart, amennyiben az a valószínűtlen eset bekövetkezne, hogy az autója meghibásodik, az Opel autómentő szolgálat segít önnek eljutni az úti céljához. Az Opel autómentő szolgálata a nap 24 órájában, több mint 40 európai országban kínál önnek autómentő, vontatási, autóbérlési szolgáltatást, elhelyezést szállodában, valamint továbbutazást vonattal vagy repülőn - és még sok minden mást.

 

A mobilitási garancia minden új Opel gépjárműre vonatkozik, és a gépjármű regisztrációját, illetve ha az előbb következik be, a kijelölt hivatalos Opel márkaszerviz általi leszállítását követő egy éven belül érvényes.

 

Az Opel autómentő szolgálatát ki is terjesztheti - minden alkalommal, amikor márkaszervizünkben jár és a szervizelési ütemterv szerint elvégezteti a soron következő javítást.

 

 

 Az autómentő szolgálat igénybevétele

 

 

  • Az Opel autómentő szolgálat az első évre érvényes, és ingyen jár minden új Opel gépjárműhöz.
  • A biztosítás minden, hivatalos Opel szervizben végzett, előírt felülvizsgálatot követően megújítható.
  • A garancia nem vonatkozik a nem eredeti Opel alkatrészek és kiegészítők által okozott károkra.
  • Magyarországon a díjmentesen hívható (80) 200-940-es számot vagy a (1) 345-1760-as normál tarifával működő számot tárcsázza.
Assistance

 

 

Az Opel Assistance szolgáltatás meghosszabítása

 

Amennyiben az assistance szolgáltatás előnyeit kívánja élvezni a gyár által adott időintervallumon túl, az Opel Maxabo-nál lehetőség van a szolgáltatás meghosszabítására is akár autójának 10 éves koráig bármikor. Az asszisztens szolgáltatást hosszabbítása alap esetben műszaki meghibásodásra (akár önhibából is!) vonatkozik, de opcióként kiegészítő baleseti biztosítással is kérhető, mely térít olyan közlekedési balesetre, mint például – de nem kizárólag – ütközés, borulás, zuhanás, robbanás, illetve a gépjármű feltörése.
Ugrás az oldal tetejére