loading

Opel márkaszerviz az Opel Maxabonál - valódi szakértelem Óbudán

Problémája akadt kedvenc autójával? Vagy csak a szokásos időszaki átvizsgálást venné igénybe, és nincs kedve rengeteget várni? Bízza járművét szervizes kollegáink kifogástalanul profi kezére és szakértő szemére, és kapja vissza szebben és jobb teljesítménnyel, mint új korában!

Jelentkezzen be szervizünkbe, vagy ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Bejelentkezek a szervizbe!

Felveszem a kapcsolatot!

Még nem regisztrált? Csak pár perc az egész!

opel szerviz ajánlatok

Az Opel Maxabo egész évben várja az Opel tulajdonosokat magas színvonalú, a munkadíjat  is magába foglaló, kedvező árú szolgáltatásaival.

Szervizelésre van szüksége? Legyen szó fékbetét cseréről, pollenszűrő cseréről, vagy egyéb kérésről, megbízható és hozzáértő munkatársaink szakszerűen végzik el mindazokat a gyakori szervizműveleteket, amelyekre autójának a mindennapi használat során szüksége lehet.

Esedékes az éves karbantartás vagy kopott a fékbetét?
A Szerviz 4+ programban részt vevő márkaszervizeinkben Opel technológiával, eredeti Opel alkatrészekkel tarthatja karban autóját.

Mindezt kevesebbért, mint gondolná!


MegnevezésÁr
Szerviz 4+ Olajcsere (GM 10W40 motorolaj, olajszűrő)
pld.: Astra G X14XE modell esetén


 10.990 Ft.
Szerviz 4+ Olajcsere (GM 5W30 motorolaj, olajszűrő)
pld.: Astra HZ16XEP modell esetén

 16.990 Ft.
  
Első fékbetét csere
pl.: Astra G X14XE modell esetén

 18.990 Ft.Kérjük, vegye figyelembe, hogy autóinknak évjáratonként, modellenként, motortípusonként és felszereltség szerint is eltérő karbantartási szükségletük van, ezért a lenti árak kizárólag tájékoztató jellegű, ajánlott fogyasztóiárak. Konkrét árajánlatért és részletes információkért, forduljon hozzánk bizalommal!

Ugrás az oldal tetejére